ترک اعتیاد زولپیدم

زولپیدم چیست؟

زولپیدم نوعی داروی خواب‌آور و آرام‌بخش است اما مصرف غیراصولی و خارج از دستور پزشک آن میتواند باعث وابستگی و اعتیاد شود.
مصرف خاج از دستور پزشک زولپیدم میتوانید عوارض مخرب و جبران ناپذیری بر روی مصرف کننده داشته باشد که این عوارض هم جسمانی و هم روانی می باشد و در ادامه به بررسی برخی از این عوارض خواهیم پرداخت:

از دست دادن هوشیاری
انسداد مجاری تنفسی
کوتاه شدن تنفس‌ها
استفراغ شدید
وقفه تنفسی
حالت تهوع
بیهوشی
گیجی
مرگ


حتما مطالعه کنید: زولپیدم چیست؟

آیا زولپیدم اعتیاد آور است؟

همانطور که گفتیم، زولپیدم دارویی آرامبخش و خواب آور است و مانند تمامی این قرص ها مصرف خارج از دستور آن میتواند باعث ایجاد وابستگی و در ادامه اعتیاد شود.
زولپیدم علاوه بر وابستگی جسمی باعث ایجاد وابستگی روانی میشود و قطع غیراصولی آن میتواند باعث برهم ریختگی تفکر فرد و صدمه به سیستم عصبی بیمار شود به همین جهت ترک زولپیدم باید تحت نظر مشاورین و متخصصین در کلینیک ترک اعتیاد انجام شود.
سوء مصرف زولپیدم میتواند عوارض مختلفی بر روی مصرف کننده داشته باشد که عدم کنترل حرکت چشم، لکنت زبان و اختلالات توجه برخی از این عوارض هستند.
همچنین مصرف کنترل نشده زولپیدم میتواند باعث اوردوز و مرگ مصرف کننده شود.


عوارض جانبی مصرف زولپیدوم:

مصرف زولیپدوم در کنار عوارض خود دارای عوارض جانبی نیز می باشد که ممکن بعد از مصرف بروز کنند، برخی از عوارض عبارتند از:

درد عضلانی
خواب آلودگی
اختلالات عصبی
عدم هماهنگی اعضای بدن

علامت های سوء مصرف زولپیدوم:

علائم مسمویت با زولپیدوم که بسیار شبیه به الکل می باشد طیف گسترده ای را تشکیل می دهند اما برخی از متداول ترین علامت ها عبارتند از:

عدم تعادل
عدم توانایی کنترل حرکت چشم
اختلال حافظه
لکنت زبان

تشخیص اعتیاد به زولپیدوم:

مصرف زولپیدوم دارای الگوی خاصی می باشد که پزشک آن را تجویز کرده است و هرگونه مصرف خارج از دستور پزشک آن باعث اعتیاد و وابستگی می شود، اعتیاد به زولپیدوم علائم و نشانه هایی دارد که آگاهی از آنها به شما کمک بسیاری می کند، برخی از این علائم عبارتند از:

استفاده از روش های مختلف برای دریافت زولپیدوم
ترکیب زولپیدوم با سایر مخدرها و الکل
استفاده بیش از دوز تجویزی پزشک
انزوا و تنهایی

بهترین روش ترک زولپیدوم:

تاثیر زولپیدوم بر سیستم عصبی و مغز مصرف کننده می باشد به همین جهت بهترین روش ترک زولپیدوم بستری در کلینیک ترک اعتیاد چند وجهی می باشد تا تمامی مراحل و برنامه درمان تحت نظر روانشناس و روانپزشک مجرب با پرستاری شبانه روزی انجام بگیرد.

اوردوز زولپیدوم:

اوردوز امری شایع در زمان مصرف بیش از اندازه زولپیدوم می باشد، مصرف بیش از اندازه داروی آرامبخش باعث کندی و توقف اندام ها می شود که خود زمینه ساز تپش قلب، صدمه مغزی، کما، صرع و مرگ می باشد، اوردوز دارای علائم می باشد که برخی از مهمترین آنها عبارتند از:

تنگی نفس و تنفس غیرعادی
تغییر رنگ لب ها و سر انگشت ها
کاهش تعداد ضربان قلب
خواب آلودگی شدید
افت فشار

ترک زولپیدوم در خانه:

ترک کنترل نشده و خارج از نظر پزشک می تواند عوارض مخربی بر سلامت بیمار داشته باشد همچنین باعث پدید آمدن عوارض ترک در مصرف کننده می شود که برخی از این عوارض عبارتند از:

نوسانات خلقی
رعشه و اضطراب
افسردگی و گریه پیاپی
هذیان و فکر به خود کشی
خستگی مفرط و حملات عصبی
سم زدایی اعتیاد

خدمات درمان و سم زدایی کلینیک ترک اعتیاد آکسون


خدمات درمان و سم زدایی اعتیاد درکلینیک ترک اعتیاد آکسون به روش زیر می باشد:

درمان بصورت سم زدایی تدریجی با 7 روز بستری و درصورت وجود علائم، با نظر پزشک ممکن زمان بستری افزایش پیدا کند.

درمان اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد آکسون، تحت نظرمتخصصین ترک اعتیاد، روانشناسان ، روانپزشکان ، متخصصین علوم اعصاب شناختی و پزشکان متخصص قلب، ریه، عفونی با مراقبت شبانه روزی توسط پرستاران انجام میگیرد تا علاوه بر حفظ سلامتی مراجعه کننده بهترین نتیجه که ترک اعتیاد بدون بازگشت است حاصل شود ، کلینیک ترک اعتیاد آکسون با امکانات بیمارستانی نظیر ICU و تجهیزات پزشکی مدرن ، هتلینگ 5 ستاره و فضای درمانی مجزا برای بانوان با تمامی امکانات رفاهی ، ورزشی و درمانی بهترین و مجهزترین کلینیک ترک اعتیاد ایران و خاورمیانه می باشد.
ترک زولپیدم

ترک زولپیدم:

همانطور که گفتیم، مصرف غیراصولی زولپیدم میتوانید باعث ایجاد وابستگی روانی و جسمانی در فرد مصرف کننده میشود به همین جهت ترک اعتیاد زولپیدم باید تحت نظر پزشکان متخصص، روانشناسان و روانپزشکان انجام بگیرد. مرکز ترک اعتیاد آکسون به عنوان بهترین مرکز ترک اعتیاد ایران با کادر درمانی مجرب آماده ارائه خدمت به شما عزیزان در جهت ترک زولپیدم می باشد.
همچنین توجه داشته باشید که مدت زمان درمان به پارامترهای مختلفی همچون نوع و دوز مواد اعتیادآور مصرفی، مدت زمان مصرف و سلامت بیمار بستگی دارد که پس از انجام مشاوره اولیه مشخص می شود.

3 Comments

  1. هسل گفت:

    من الان 3 زولپیدم ، ساعت 3 شب خوردم. دریغ از خواب. عیته بختک بیردام.

  2. هسل گفت:

    هالم به طور کلی جلب نیست. حت بعضی وارد صبا هم دلم می خواد زولپدم بخورم و بقیه روز رو با زولپبدک بیدار بادم. من الان اوج درس خوندمه و باید از ایران بریم. تورو خدا کمکم کنید

  3. داریوش گفت:

    خواهش میکنم بچه ها.
    زلپیدوم رو طولانی مصرف نکنید
    اگه طولانی مصرف کردی یهو قطع نکن
    باعث تشنج وکنده شدن کتف میشه.
    اروم اروم ازش کم کن.بعدش نهایتش ۷روز خوبت کم میشه بعد خوب میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *