ترک دیازپام

دیازپام چیست؟

دیازپام که به والیوم نیز معروف است برای درمان اختلالات و حملات عصبی و رفع اضطراب و هراس استفاده میشود و حالت آرامبخش برای مصرف کننده دارد و متاسفانه بسیاری از افراد برای تجربه بیشتر و مداوم این حالت آرامش به مصرف خارج از دستور پزشک دیازپام روی می آورند.

آیا دیازپام اعتیاد آور است؟

بله، دیازپام بسیار اعتیاد آور است و مصرف پزشکی آن در دوزهای پایین برای بازه ی زمانی مشخص می باشد و درصورتی که مصرف آن خارج از دستورات و تجویزات پزشک باشد باعث ایجاد وابستگی و اعتیاد فرد به دیازپام میشود. نکته ای که باید به آن آگاه باشید آن است که بدن به سرعت به دیازپام وابسته میشود بنابراین کوچک ترین مصرف نادرست آن باعث وابستگی به آن میشود.
وابستگی و اعتیاد به دیازپام علائم مختلفی دارد که در ادامه به معرفی برخی از این عوارض خواهیم پرداخت:

رعشه و دوبینی
اختلالات گفتاری
اختلال در قضاوت
گفتار بریده بریده و نامفهوم
اسپاسم و گرفتگـی عضلات
تشنج و گرفتگی عضلات بدن
بی اشتهایی و حالت تهوع مکرر
ادرار سخت و سوختگی در زمان ادرار

حتما مطالعه کنید: عوارض اعتیاد به دیازپام

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که موارد گفته شده تنها بخشی از علائم و نشانه های اعتیاد به دیازپام می باشد و طیف گسترده ای از علائم نشانه از وابستگی به دیازپام دارد و بررسی آنها تنها باید تحت نظر متخصصین انجام بگیرد.

متدهای ترک اعتیاد دیازپام

ترک دیازپام علاوه بر درمان جسمانی نیاز به درمان روانی دارد چرا که عمده تاثیر دیازپام بر سیستم عصبی و مغز مصرف کننده می باشد به همین جهت ضروری است که پروسه درمان تحت نظر روانشناس و روانپزشک انجام بگیرد. ترک دیازپام در مرکز ترک اعتیاد آکسون با محوریت:

غلبه بر میل مصرف و علائم ترک
آموزش مقابله با عدم وسوسه و میل به مصرف بعد از درمان
درمان ذهن و روان بیمار و مقابله با افسردگی، اضطراب و اختلالات روانی
درمان جسمانی و مقابله با اثرات جسمانی مصرف مثل اختلالات تغذیه ای

برگزار می شود، پروسه ترک دیازپام در کلینیک ترک اعتیاد آکسون تحت نظر مشاورین روانشناسی و روانپزشک و کادر درمانی باتجربه مطابق آخرین متدهای جهانی انجام می گیرد.

ترک بستری دیازپام

ترک دیازپام بصورت بستری، تحت نظر مشاورین روانشناس و روانپزشک قرار می گیرند و بیمار ضمن درمان جسمانی، خدمات درمانی و مشاوره روانی نیز دریافت می کند چرا که عمده تاثیر دیازپام بر سیستم عصبی و مغز مصرف کننده می باشد. به همین جهت در طول درمان سلامت روانی بیمار به آن باز می گردد و با اصلاح ساختار روانی وسوسه مصرف در مصرف کننده از بین می رود و بیماران طی برنامه درمانی سلامت جسمانی و روانی خود را بدست می آورند.

ترک سرپایی دیازپام

بازه ترک سرپایی دیازپام طولانی تر از ترک بستری است و پایه کار بر دریافت مشاوره روتین است که در فاصله های زمانی مشخصی برگزار می شود و بعد از دوره اولیه با تشخیص روانشناس و درمانگر، بازه زمانی جلسات بیشتر شده و در طول جلسات به اصلاح ساختارهای ذهنی، تغذیه ای و سبک زندگی بیمار پرداخته می شود، شرکت در جلسات باعث کسب سلامتی بیمار و جلوگیری از عود و لغزش می شود.
سم زدایی اعتیاد

خدمات درمان و سم زدایی کلینیک ترک اعتیاد آکسون


خدمات درمان و سم زدایی اعتیاد درکلینیک ترک اعتیاد آکسون به روش زیر می باشد:

درمان بصورت سم زدایی تدریجی با 7 روز بستری و درصورت وجود علائم، با نظر پزشک ممکن زمان بستری افزایش پیدا کند.

درمان اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد آکسون، تحت نظرمتخصصین ترک اعتیاد، روانشناسان ، روانپزشکان ، متخصصین علوم اعصاب شناختی و پزشکان متخصص قلب، ریه، عفونی با مراقبت شبانه روزی توسط پرستاران انجام میگیرد تا علاوه بر حفظ سلامتی مراجعه کننده بهترین نتیجه که ترک اعتیاد بدون بازگشت است حاصل شود، کلینیک ترک اعتیاد آکسون با امکانات بیمارستانی نظیر ICU و تجهیزات پزشکی مدرن ، هتلینگ 5 ستاره و فضای درمانی مجزا برای بانوان با تمامی امکانات رفاهی، ورزشی و درمانی بهترین و مجهزترین کلینیک ترک اعتیاد ایران و خاورمیانه می باشد.
ترک اعتیاد دیازپام

ترک دیازپام

همانطور که گفتیم اعتیاد به دیازپام سریع اتفاق خواهد افتاد اما ترک دیازپام کار ساده ای نیست چرا که مصرف کننده در صورت عدم مصرف در کوتاه ترین زمان ممکن علائم ترک دیازپام را نشان خواهد داد و آرامش خود را از دست داده و حالات مضطرب از خود نشان میدهد به همین جهت ترک اعتیاد دیازپام باید تحت نظر مشاورین و پزشکان انجام بگیرد تا تمامی این علائم کنترل شده و بیمار بدون هیچگونه عوارضی اقدام به ترک دیازپام و کسب مجدد سلامتی خویش کند.
ترک دیازپام در کلینیک ترک اعتیاد آکسون به عنوان بهترین مرکز ترک اعتیاد ایران تحت نظر مشاورین روانشناسی و روانپزشکی و پزشکان متخصص و پرستاری شبانه روزی انجام میگیرد تا در زمان درمان بیمار هیچگونه مشکلی نداشته باشد.
همچنین توجه داشته باشید که مدت زمان درمان به پارامترهای مختلفی همچون نوع و دوز مواد اعتیادآور مصرفی، مدت زمان مصرف و سلامت بیمار بستگی دارد که پس از انجام مشاوره اولیه مشخص می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *