کلینیک ترک اعتیاد
تاثیر مصرف الکل بر اسپاسم عضلات
۱۴۰۱-۰۹-۱۲
کلینیک ترک اعتیاد
تاثیر مصرف هروئین بر افسردگی
۱۴۰۱-۱۰-۰۳

کلینیک ترک اعتیاد آکسون، مرکز ترک اعتیاد آکسون: کوکائین، محرکی است که مصرف آن باعث کاهش سرعت فعالیت مغز و تشدید اضطراب خواهد شد. زمانی که اثرات کوکائین از بین می رود، افراد معمولاً به عنوان بخشی از ترک کوکائین، اضطراب را تجربه می کنند. با توجه به همین موضوع در این مقاله به بررسی تاثیر کوکائین بر اختلال اضطراب خواهیم پرداخت.

حتما مطالعه کنید: ترک کوکائین

اضطراب، از شایع ترین اختلالات روانی است که بیماران اعتیاد به این محرک با آن مواجه هستند. افرادی که با اختلال اضطراب دست و پنجه نرم می کنند، با نشخوار یا تراوش فکری (افکار آشفته) مواجه می شوند، که ادامه تفکر در مورد همان افکار یا نگرانی ها است، که اغلب با منطق یا شواهد پشتیبانی نمی شود. به همین ترتیب، اضطراب ناشی از نشخوار فکری را نمی توان با استدلال ساده دفع کرد. به همین جهت، کوکائین و اضطراب با هم ارتباط تنگاتنگی دارند. اگرچه افراد ممکن است سعی کنند عزت نفس خود را با مصرف کوکائین بالا ببرند، سوء مصرف مواد مخدر ممکن است اضطراب را بدتر کند.

آیا افراد به منظور کاهش اضطراب کوکائین مصرف می کنند؟

کوکائین، محرکی است که موجب افزایش فعالیت مغز شده و مواد شیمیایی خاصی تولید می کند که باعث افزایش عزت نفس و سطح انرژی فرد می شود.

افرادی که کوکائین مصرف می کنند اغلب در تعامل با افراد دیگر احساس راحتی می کنند و نگرانی آنها از نحوه برداشت دیگران کمتر خواهد شد. اگرچه این اثرات موقتی هستند، اما باعث می شوند فرد به مدت هر چند کوتاه از اختلالات اضطرابی خاص، مانند اضطراب اجتماعی یا اضطراب عمومی، رهایی یابند. بیشتر متخصصان پزشکی برای افرادی که با اضطراب دست و پنجه نرم می کنند، داروهای ضد اضطراب یا ضد افسردگی تجویز می کنند. با این وجود، برخی از افراد ممکن است برای رهایی از استرس و یا نشخوار فکری خود به مصرف کوکائین روی آورند.

حتما مطالعه کنید: کوکائین چیست؟
تاثیر کوکائین بر اختلال اضطراب

تاثیر کوکائین بر اختلال اضطراب

تاثیر کوکائین بر اختلال اضطراب

همانطور که پیشتر گفتیم، کوکائین موجب افزایش سرعت فعالیت انتقال دهنده های عصبی خاص در مغز می شود.

این تعامل به افراد از لحاظ جسمی و روحی انرژی می بخشد. به دلیل افزایش فعالیت مغز، افراد ممکن است افکار پریشان و غیرقابل کنترل را تجربه کنند، برخی از آنها ممکن است افکار پارانوئید (بد گمان) یا منفی باشند. مصرف مداوم کوکائین باعث می شود فرد به مواد مخدر تکیه کند تا بتواند از افکار اضطراب آور جلوگیری کند. هنگامی که افراد به کوکائین وابسته می شوند، در صورتی که مدت طولانی را بدون مصرف مواد مخدر سپری کنند، علائم ترک را تجربه خواهند کرد. اضطراب، یکی از رایج ترین علائم ترک کوکائین است.

برخی از مهمترین علائم اضطراب ناشی از مصرف کوکائین عبارتند از:

تحت تاثیر نظرات همسالان قرار گرفتن

مشکلات خواب

بی قراری

احساس حالت تهوع یا سرگیجه

بیش از حد فکر کردن و یا نگرانی نسبت به رویدادهایی که در آینده قرار است اتفاق بیفتد  و یا شرایطی که در گذشته پیش آمده است

ترک کوکائین و درمان اختلال اضطراب

سوء مصرف و اعتیاد به کوکائین باعث ایجاد اختلال اضطراب شود، اما گزینه های درمانی مختلفی وجود دارد و به افرادی که با اعتیاد به داروهای محرک دست و پنجه نرم می کنند، کمک می کند. مانند سایر اختلالات همزمان، هنگامی که فردی با اعتیاد به کوکاٸین و اضطراب دست و پنجه نرم می کند، باید به دنبال درمان هر دو اختلال و بیماری باشد. به دلیل این که اضطراب موجب می شود افراد به مصرف کوکائین روی آورند، عدم رسیدگی به اختلالات روانی هنگام ترک کوکائین ممکن است منجر به عود های بعدی شود. به همین جهت بهترین روش ترک کوکائین، ترک بستری تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی در کلینیک ترک اعتیاد آکسون، به عنوان بهترین کلینیک ترک اعتیاد تهران می باشد تا بیماران این امکان را داشته باشند علاوه بر درمان جسمی به روان درمانی اعتیاد خود نیز بپردازند.

سخن پایانی:

در این مقاله به بررسی تاثیر کوکائین بر اختلال اضطراب پرداختیم و علائم اضطراب را بررسی کردیم، اما اگر شما یا یکی از عزیزانتان با اختلال مصرف کوکائین دست و پنجه نرم می کنید، با مشاوران و کارشناسان ما در مرکز ترک اعتیاد آکسون تماس بگیرید. اولین گام برای بهبودی از این اختلال، شناخت این بیماری است. احساس افسردگی یا اضطراب ممکن است منجر به افکار خودکشی شود. اگر شما یا یکی از عزیزانتان افکار یا گرایش های خودکشی را تجربه می کنید، فرصت را از دست ندهید و با مشاورین مرکز ترک اعتیاد شبانه روزی آکسون تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *