لورازپام چیست؟

لورازپام همچون کلونازپام از خانواده بنزودیازپین ها می باشد و مصرف آن به عنوان یک داروی ضد اضطراب می باشد و عملکرد آن بر پایه تاثیر بر روی مغز و سیستم عصبی مرکزی است و با اختلال بر عملکرد صحیح آنها باعث ایجاد آرامش در مصرف کننده خواهد شد و پایه این فعالیت بر مبنای افزایش بیش از حد گاما آمینوبوتیریک اسید در بدن می باشد.

لورازپام

انواع لورازپام:

داروی لورازپام با توجه به شرایط جسمانی و سلامت بیمار برای وی تجویز می شود و مصرف آن تنها تحت تجویز پزشک مجاز می باشد و مصرف خارج از دستور آن میتواند به سلامت مصرف کنندگان صدمات جدی وارد کند.
لورازپام به صورت خوراکی همراه با غذا تجویز می شود و دوز مصرف آن به پارامترهای مختلفی همچون سن، سلامت جسمانی و روانی و… بستگی دارد به همین جهت است که توصیه میکنیم تا از مصرف خودسرانه آن خودداری کرده و تنها در صورت تجویز توسط پزشک اقدام به مصرف آن کنید.

لورازپام

مصرف طولانی مدت لورازپام در دوز بالا و بازه ی زمانی طولانی ( بیش از چهار هفته ) میتواند باعث اعتیاد مصرف کننده به لورازپام شود و طبیعی است که قطع مصرف آن نیز باعث بروز علائم ترک ناگهانی در فرد میشود و بدیهی است که این علائم در افرادی که سابقه مصرف الکل یا دیگر مواد اعتیاد آور داشته باشند شدیدتر خواهد بود به همین جهت است که توصیه میکنیم برای ترک لورازپام به کلینیک ترک اعتیاد آکسون مراجعه نمایید تا درمان اعتیاد به لورازپام به خوبی تحت نظر روانشناسان و روانپزشکان با پرستاری شبانه روزی انجام بگیرد چرا که ترک غیراصولی و قطع مصرف ناگهانی لورازپام میتواند عوارض شدیدی داشته باشد که در ادامه به بررسی برخی از عوارض خواهیم پرداخت.

حتما مطالعه کنید: ترک لورازپام

عوارض قطع مصرف ناگهانی لورازپام:

  • تشنج
  • اختلالات خواب
  • اختلالات رفتاری، روحی و روانی
  • سرگیجه و حالت تهوع
  • استفراغ های متعدد
  • معده درد و کاهش اشتها
  • توهم و پریشانی روحی
  • بی حسی دست و پا
  • دردهای ماهیچه ای و عضلانی
  • برهم ریختگی ریتم قلبی

اگر چه مصرف داروی لورازپام به بسیاری از افراد کمک می‌کند اما در بعضی از مواقع می‌تواند اعتیادآور باشد. و همانطور که گفتیم در صورتی که اختلال مصرف مواد (مواد اعتیادآور یا الکل) داشته باشید این خطر بیش‌تر شما را تهدید می‌کند برای جلوگیری از اعتیاد داروی لورازپام را دقیقا طبق دستور پزشک مصرف کنید تا خطر اعتیاد شما به این محصول کم‌تر شود و توجه داشته باشید که اگر مصرف داروی لورازپام را بدون دستور پزشک قطع کنید ممکن است بعضی از علائم بیماری شما وخیم‌تر شود.

عوارض لورازپام

عوارض مصرف لورازپام

موارد احتیاط مصرف:

لورازپام باطیف گسترده ای از داروها تداخل دارد به همین جهت لازم است قبل از مصرف لورازپام برخی نکات را رعایت کنید.
پیش از مصرف داروی لورازپام ضروری است بررسی کنید آیا به این دارو یا به سایر بنزودیازپینها مانند آلپرازولام، کلونازپام یا دیازپام حساسیت دارید یا خیر، چرا که داروی لورازپام ممکن است شامل ترکیبات غیرفعالی باشد که موجب بروز حساسیت یا مشکلات دیگر بشود.
همچنین قبل از مصرف داروی لورازپام سوابق پزشکی خود را به اطلاع پزشک برسانید؛ مخصوصاً سابقه‌ی بیماری‌های کلیوی، بیماری‌های کبدی، گلوکوم، مشکلات تنفسی مانند آپنه‌ی خواب یا وقفه‌ی تنفسی در خواب، اختلالات روحی و روانی مانند افسردگی و روان‌پریشی و سابقه‌ی مضرف مواد مخدر مواد مانند مصرف بیش از حد و اعتیاد به الکل یا مواد اعتیاد آور.
داروی لورازپام ممکن است موجب گیجی، تاری دید شما بشود. الکل، ماری‌جوانا و حشیش این حالات را تشدید می کنند لذا در زمان مصرف از رانندگی و انجام فعالیت‌هایی که نیاز به هوشیاری دارند اجتناب کنید.

ممکن است سالمندان حساسیت بیش‌تری نسبت به عوارض جانبی این دارو نشان دهند. خواب‌آلودگی و از دست دادن هماهنگی اعضای بدن از جمله‌ی این عوارض هستند. ممکن است اثر ضد اضطراب این دارو برای سالمندان متفاوت باشد و مصرف لورازپام چنین تاثیری روی سالمندان نداشته باشد.

مصرف داروی لورازپام در سالمندان ممکن است اثرات معکوسی داشته باشد. به عنوان مثال باعث ایجاد نشانه‌هایی از جمله تغییرات روحی و روانی، ایجاد مشکلات در خواب، افزایش میل جنسی یا توهم شود.

تداخل دارویی لورازپام

تداخل دارویی لورازپام

تداخل دارویی لورازپام:

لورازپام بنابر خواصی که دارد با طیف گسترده ای از داروها تداخل دارد که در ادامه به معرفی برخی از این داروها میپردازیم:

اوردوز با لورازپام:

مصرف بیش از اندازه و خارج از دستور پزشک لورازپام میتواند علاوه بر عوارض بسیار شدید خطر مرگ به علت اوردوز را برای مصرف کننده به همراه داشته باشد به همین جهت و به منظور کاهش خطرات مصرف نیاز است تا به صورت کنترل شده تحت نظر پزشک اقدام به مصرف لورازپام کنید و از مصرف خودسرانه آن به منظور رفع اضطراب پرهیز کنید.

حتما مطالعه کنید: اوردوز چیست؟

کلینیک ترک اعتیاد آکسون:

مصرف خارج از دستور پزشک لورازپام باعث ایجاد وابستگی در مصرف کننده می شود به همین دلیل توصیه میکنیم تا برای ترک لورازپام به کلینیک ترک اعتیاد مراجعه نمایید تا درمان اعتیاد تحت نظر روانشناسان و روانپزشکان مجرب انجام بگیرد.

ترک لورازپام در کلینیک ترک اعتیاد آکسون تحت نظر روانپزشکان و روانشناسان با تجربه تحت مراقبت شبانه روزی پرستاران انجام گرفته و درمان اعتیاد مطابق با آخرین متدها و استانداردهای جهانی انجام میگیرد تا بیماران اعتیاد در سریع ترین زمان ممکن بهبود پیدا کرده و مجددا سلامت خود را بدست آورند. مرکز ترک اعتیاد آکسون با مجوز رسمی از وزارت بهداشت برای بستری و درمان بیماران اعتیاد ، از بهترین و مجهزترین مراکز درمان اعتیاد در کشور می‌باشد.

پروسه درمان در مرکز ترک اعتیاد آکسون پس از سم زدایی و درمان فیزیکی با خدمات روانکاوی و روان شناختی اعتیاد ادامه پیدا می کند. این خدمات به صورت جلسات خصوصی ، خانوادگی و یا گروه درمانی به بیماران ارائه می گردد. تا از لغزش بیماران پس از ترخیص جلوگیری شده و میل آنها به مصرف این داروی محرک کامل از بین برود.

آیکون مشاوره درمان اعتیاد

ترک لورازپام

جهت دریافت اطلاعات در خصوص ترک لورازپام و مشاوره درمان اعتیاد می‌توانید با مشاورین ما تماس بگیرید.
تماس با ما

1 Comments

  1. ماتریکس گفت:

    سلام دکتر من به دلیل بیماری شدید اعصاب بستری شدم و تا چند ماه مجبور بودم که لورازپام استفاده کنم وگرنه اوضاعم وخیم تر میشد، الانم وابستگی شدید بهش پیدا کردم و با داروهای دیگه مثل پرفنازین و پرانولول، بی پریدن و ترانکپین مصرفص میکنم. راه حل چیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *